fbpx

THE FIDDLE’S WAY

MEGET MERE END ET SNACKBRAND

Den tredobbelte mission - The Fiddle's way

“The Fiddle’s Way” sørger for at skabe velstand for alle parter involveret i vores virksomhed. Leverandører, ansatte, landmænd, kunder og naboer skal alle have noget ud af et samarbejde med Fiddle’s.

Fiddle's har delt deres Mission op i 3 dele,
vores økonomiske, produkt og sociale mission som vi kalder "The Fiddle's way"

Økonomiske mission

Vores økonomiske mission betyder, at vi SKAL styre vores virksomhed og forretning mod en bæredygtig økonomisk vækst.
Vi ønsker ikke kun at tjene penge hos Fiddle’s, men ønsker derimod at gøre det på en bæredygtig og værdiskabende måde, som skaber vækst og værdi omkring hele virksomheden og dens interessenter.

Produktmission

Vores produktmission motiverer os til, at lave vores lækre snacks på en ny og anderledes måde, der skaber en fantastisk oplevelse hos forbrugeren. Vores mål er at fremstille, sælge, og distribuere snacks af den allerhøjeste kvalitet dette kræver en forpligtelse til, at benytte sig af friske og naturlige råvarer og ingredienser. Fiddle’s ønsker at fremme forretningsmetoder, hvori planeten og miljøet vægtes højt og vi dermed passer på verdenens ressourcer. Dette skaber en bæredygtig og værdiskabende kerneværdi hos Fiddle’s, som skaber vækst og værdi omkring hele virksomheden og dens interessenter.

Sociale mission

Vores sociale mission forpligter os altid til at føre Fiddle’s og dens forretning på innovative og anderledes måder, hvorpå vi kan gøre verden til et bedre sted for alle. Fiddle’s ønsker at drive forretning på en måde, som aktivt støtter og tilgodeser samfundet. Dette gør vi bl.a. ved at iværksætte innovative måder, hvorpå vi kan skabe øget livskvalitet både på lokalt, nationalt, og internationalt plan. Vi kalder det ”Gør det godt, ved at gøre gerninger”

Vores vision

Vi sigter efter..​

… at udfordre og bevæge forbrugeren med lækre former for snacks, der er et sundere alternativ end hvad der allerede findes. Vi gør dette ved at bruge de bedste råvarer på markedet og med de allermest talentfulde og innovative hjerner rundt i verden. Vi sigter efter at gøre vores lækre og sunde nøddesnacks til et seriøst alternativ fremfor slik, chokolade og chips.

Vi fejler…

…i at slappe af. Vi er altid i gang med at tænke på nye måder og ideer og vi arbejder hele tiden på det næste projekt. Vi er ikke for snacks der er tørre og smagløse. I vores univers udfordrer vores snacks menneskets smagsløg – uanset om det er på en bitter, krydret, sød eller sur måde.

Vi elsker…

…at udforske nye og andre måder at gribe ”snacks genren” på med de bedste og mest friske råvare på markedet. Vi samarbejder med andre virksomheder og personer rundt i verdenen, der inspirerer og lære os nye måder at gøre tingene på.