fbpx

SOCIALE MISSION

VI LØFTER HINANDEN I FLOK

Hos Fiddle’s tror vi på at vi kan forbedre vores verden ved at arbejde sammen og dermed løfte hinanden i flok. Vi er derfor i Fiddle’s ikke bange for nogle gange, at skulle tage en skovl eller hammer for at hjælpe samfundet.

GØR DET GODT, VED AT GØRE GODE GERNINGER

Vores sociale mission forpligter os altid til at føre Fiddle’s og dens forretning på innovative og anderledes måder, hvorpå vi kan gøre verden til et bedre sted for alle. Fiddle’s ønsker at drive forretning på en måde, som aktivt støtter og tilgodeser samfundet. Dette gør vi bl.a. ved at iværksætte innovative måder, hvorpå vi kan
skabe øget livskvalitet både på lokalt, nationalt og internationalt plan. Vi kalder det ”Gør det godt, ved at gøre gerninger”

GIV TILBAGE METODER

I Fiddle’s er vi glade og taknemmelige for at vi har muligheden for at arbejde med vores passion og det vi elsker. Derfor donere og hjælper Fiddle’s udsatte og støtter op omkring at gøre verdenen til et bedre sted for alle, så alle kan få de samme muligheder, ligemeget hvor forskellige vi er. 
Vi brænder for at gøre en forskel for mennesker i samfundet og i verdenen. Vi har bl.a. samarbejdet med Røde Kors, Blå Kors, Kirkens Korshær, Ekkofonden, Plejehjemmet Bispebjerg og mændenes hjem, hvor vi har doneret Fiddle’s produkter til de social udsatte, de ældre, de hjemløse og flygtningefamilier i udrejsecentre. 

FÆLLESSKABET

FIDDLESSKABET

Fiddlesskabet er vores allernyeste koncept, hvor det handler om at sætte fokus på og give tilbage til, det der skaber et godt fælleskab eller som vi kalder det Fiddlesskabet. Et godt samfund skabes af flere personer sammen. Vi har derfor alle et ansvar for at gøre vores samfund bedre. Fiddlesskabet handler om at give tilbage og sætte fokus på styrke sammenholdet i fællesskabet, ved at sætte mennesker sammen og lade dem hver især gøre deres magi. Vores erfaringer med dette har ikke været andet end godt, og dette bekræfter vores påstand om at når man sætter forskelligheder sammen, vil det skabe et bedre sammenhold, et bedre fællesskab og en bedre verden. 

 

LÆS OGSÅ OM.....

PRODUKTMISSION

Vores produktmission motiverer os til, at lave vores lækre snacks på en ny og
anderledes måde, der skaber en fantastisk oplevelse hos forbrugeren
At fremstille, sælge og distribuere snacks af den allerhøjeste kvalitet kræver en forpligtelse til, at benytte sig af friske og naturlige råvarer og ingredienser…

ØKONOMISKE MISSION

Vores økonomiske mission betyder, at vi SKAL styre vores virksomhed og
forretning mod en bæredygtig økonomisk vækst.
Vi ønsker ikke kun at tjene penge hos Fiddle’s…