Skip to content

Hvad er Fiddle's?

Fiddle´s er en virksomhed som producerer unikke og 100% naturlige snacks-produkter. Det der adskiller Fiddle´s fra konkurrenterne er, at produkterne er baseret på nyskabelse som følger med nutiden. I Danmark er vi vant til traditionelle smagsoplevelser hvad angår snacks-produkter; hvorfor vi bliver begejstrede når vi smager udenlandske snacks-produkter.

Kort sagt er Fiddle´s et direkte resultat af manglende smagsvarianter og ikke mindst smagsoplevelser i Danmark. Vi vil være førende indenfor produceringen af snacks og vil være banebrydende indenfor branchen ved at tilbyde danskerne nye smagsoplevelser.

Produktkendskab

Vi har fabrik i Hørsholm, hvor vores produktion foregår. Råvarerne kommer ind i fabrikken helt neutrale og kommer ud som Fiddle’s. Alt tilhører os og vi er uafhængige af andre producenter, da vi står for hele fremstillingsprocessen.

Når råvarerne kommer ind i fabrikken fra Californien, bliver de renset og hvilet i vand. Hvilket gør at råvaren bliver renset og suger vandet til sig inden ristningsprocessen. Dette gør at råvarerne får den perfekte ristning og resulterer en perfekt crunch med en længere holdbarstid  på 9 måneder. Efter ristningen bliver produkterne bearbejdet.

Vores produkter er naturlige og den voldsomme stigning af veganere i Danmark gør at vores produkter er 100% veganske. Vi har en forventning på at præsentere 7 nye varianter i løbet af 2020 med inspiration fra bl.a. USA, Mexico og Asien.

Gør en forskel med Fiddles

Gør det godt ved at gøre gode gerninger, er vores motivation i Fiddle’s. Siden virksomhedens startup, har det altid været et mål at gøre verdenen til et bedre sted, derfor har vi besluttet at vi fra 2020 giver 10 % af vores overskud til velgørenhedsorganisationer over hele verden.

 

Vi tror på at virksomheder har kræfter og styrken til at kunne ændre verdenen. Hvis vi kunne gå sammen med hånd i hånd tværs over virksomheder i branchen og udenfor branchen, vil vi kunne gøre en kæmpe forskel, for sammen er vi stærkere.