Om os

Hvem er vi?

Fiddle’s Snacks startede først som en strøtanke i november 2017, hvor meningen egentlig var at vi skulle bygge en vogn, hvorfra vi kunne sælge ristede solsikkefrø, som vi rister foran kunderne. Vi tænkte at det ville være en fantastisk idé, men vi kom på en idé, som var endnu bedre. Hvorfor skulle vi bruge tid på at sælge direkte til slutbrugerne, når vi kan sælge til købmænd, kiosker og caféer? Det endte så med, at vi byggede vognen (næsten) færdig, men vi skrottede idéen med at stå på gaden og sælge. Vi var seks personer som var med på vognidéen, men vi var kun to som havde mod på at prøve chancen med kommercielle snackprodukter.
Vi er i februar 2018, og vi har lige registreret vores firma og fået vores første CVR-nummer – det var virkelig stort for os, da vi kun var 19 år på daværende tidspunkt.
Herefter finder vi råvarer, designer emballage, finder maskiner til pakning og begynder så småt at producere vores produkter – vi havde ikke et sted at pakke, så vi pakkede i en bagel-butik, hvilket fungerede ret fint.
Den 8. juli er datoen for vores første faktura på 300 kroner – det var dengang vi solgte kasser med 10 stk.
Knap en måned efter får vi vores eget sted, som er det sted vi holder til i dag.
I dag er vi i gang med at udvide vores sortiment, så vi kan sprede hyggen til endnu flere personer, og ramme så mange smagsløg som muligt!

 

Caner Atici

Caner Atici

Produktion, salg & service

+45 42 16 69 19

Dagen vi modtog vores emballager - vi havde faktisk ikke engang produkterne, så vi fyldte dem op med græskerkerner og tog vores første produktbilleder på den måde - det fungerede udemærket!
Furkan K. Yavuz

Furkan K. Yavuz

Marketing, web & administration

+45 42 80 23 00

  • Vision

    Vores vision er at blive danskernes foretrukne snackbrand, hvor prisen på vores produkter i evig tid skal forblive i bund - prisen er det mest centrale i vores produkter, og det skal det blive ved med at være

  • Mission

    Missionen er naturligvis at levere billige snackprodukter til danske købmænd, kantiner og caféer - vi har grundlæggende den holdning, at man skal kunne nyde smagen af vores lækre nødder, uanset hvor man kommer fra.

  • Kerneværdier

    Produkterne skal være billige, de skal være nemme at transportere og de skal smage godt! Vores produkter bliver pakket i små emballager, hvilket gør at man ikke behøver at tænke over om det er plads nok i tasken eller ej, fordi hvis der ikke er plads der, er der plads nok i lommen. Vores produkter skal være af høj kvalitet, samtidig med at de er billige - pris og kvalitet behøver nødvendigvis ikke at gå hånd i hånd!