fbpx

VORES ØKONOMISKE MISSION

FOKUS PÅ ORDENTLIG INDKØB AF RÅVARER OG INGREDIENSER

Fokus på det ordentlige indkøb er ikke kun med til, at støtte op omkring positiv forandring i verdenen, men det er også med til at vores snacks får det ekstra, som gør vores nødder helt fantastisk og enestående.

FAIRTRADE INDKØB

Hos Fiddle’s går vi meget op i, at folk får deres retsmæssige andel af kagen når de handler med os. Ingen ønsker at købe noget, som er lavet ved at udnytte andre. Derfor er hele ”Fairtrade konceptet” hjertet af vores forretning.

NØDDER FRA "CERTIFIED HUMANE LANDBRUG"

At vores nødder kun kommer fra ”Certified Humane landbrug” betyder at vi er sikker på at forholdende er i orden på de steder, hvor vi handler vores nødder ind. Vi mener at, det er vigtigt at bakke op omkring disse former for landbrug, da de bidrager til at gøre verdenen til et bedre sted, hvilket er et af Fiddle’s helt store ønsker. 

LÆS OGSÅ OM

PRODUKTMISSION

Vores produktmission motiverer os til, at lave vores lækre snacks på en ny og
anderledes måde, der skaber en fantastisk oplevelse hos forbrugeren
At fremstille, sælge og distribuere snacks af den allerhøjeste kvalitet kræver en forpligtelse til, at benytte sig af friske og naturlige råvarer og ingredienser…

SOCIALE MISSION

Vores sociale mission forpligter os altid til at føre Fiddle’s og dens forretning på innovative og anderledes måder, hvorpå vi kan gøre verden til et bedre sted for alle…