fbpx

HISTORIEN OM EN ÆGTE IVÆRKSÆTTERS
REJSE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

“VORES HISTORIE ER VORES STOLTHED”

Caner Atici – Stifter af Fiddle’s

 

VORES STIFTER

Begyndelsen på Fiddle’s startede som et vaskeægte eventyr om en ung mand som havde en drøm om at bygge sin egen forretning og udnytte den til at gøre verdenen til et bedre sted for alle og enhver. Caner var træt af de kedelige snacks der var herhjemme i Danmark og dragede tidligt en morgen ud mod den hvide verden, hvor første stop var Californien i USA. Caner ville skabe produkter af høj kvalitet med unik smag som han ikke kunne blive træt af, men også et produkt han kunne have med hvor end han befandt sig. Derfor kørte han hele Californien rundt og fyldte hele bagagen i den lejede bil med produkter med alverdens smag. Turen til Californien var for alvor en øjenåbner for Caner der nu havde en masse inspiration og et iværksætterhjerte som bankede for alvor. Caner vendte herefter hjem og hoppede direkte i køkkenet for at opfinde den perfekte opskrift. Han havde ingen erfaring indenfor snacks og kendte ingen der gjorde det, men troede på sig selv. Efter 8 måneders dedikation fra morgen til aften og masser af søvnløse nætter lykkedes det endeligt at finde den perfekte opskrift til vores første produkt Boras mandler med saltkaramel.

2019
DE FØRSTE PRODUKTER

Efter 8 måneder i køkkenet blev Fiddle’s ristede mandler med karamel for første gang introduceret til Danmark

Fiddle’s var nu født!

MANDLER MED KARAMEL
MANDLER MED SALTKARAMEL

Hør mere om begyndelsen på Fiddle’s
og hvad vores mission har været siden dag 1

2020

0
Forhandlere
  • Vores snacks bliver forhandlet i over 175 forretninger på Sjælland
  • 10 Meny’er har vores produkt som fast sortiment 
  • 32 Kantiner landet over sælger vores snacks
  • 45 barer i Storkøbenhavn sælger vores snacks
  • Lancering af TO GO Nuts, der sætter vores produktportefølje på i alt 10 produkter
  • Vi har fordoblet vores omsætning med 15 gange i løbet af 2020
0
Nye varianter

De nye nødder To-Go

I et sleek to-go design! 

TO GO Nuts

NØDDEMIX MED SALT
NØDDE-& FRUGTMIX
TROPEMIX MED FRUGT & NØDDER
MULTI NEUTRAL NØDDEMIX

2021

0
Forhandlere
Efter over 2 års arbejde og dedikation lykkedes det os endelig at få en aftale i hus med Circle K , som betyder at Fiddle’s nu kan købes i over 220 Circle K stationer og sammenlagt 400 forhandlere i hele Danmark.
Dette er en kæmpe milepæl for os, som vi har drømt om at opnå, og kan nu med stolthed sige at det lykkedes os. Hvis man tror og drømmer om noget, tror vi på at det nok skal lykkes en dag. Det handler om at kæmpe og stræbe efter sine drømme og aldrig nogensinde overveje at give op, uanset hvor svær en tid det må være

THE FIDDLE'S WAY

Den tredobbelte mission

I 2021 fik vi vores tredobbelte mission som vi kalder ”The Fiddle’s Way”, der sørger for at skabe velstand for alle parter involveret i Fiddle’s. Det har altid handlet om meget mere end snacks, hvor det vigtigste er at gøre en forskel og tjene penge på en menneskelig og retfærdig måde.