fbpx

Nye cirkler, nye muligheder

Af Furkan Kadir Yavuz

Corona-pandemien har været hård ved os alle sammen, særligt for dem i samfundet, som har mistet deres kære, mistet deres arbejde eller måtte lade deres livsværk gå konkurs. 

Hos Fiddle’s har vi også haft det vanskeligt, ja i hele vores branche har det slået slemt til med nedlukningerne, da der af naturlige årsager ikke bliver nydt så mange snacks som dengang. 

Da mange af vores kunder er kantiner, barer, cafeer mm., så har vi selvfølgelig ikke haft så travlt, som vi normalt ellers ville have haft – det har givet os rig mulighed for at reflektere og arbejde hårdt mod vores mål og ambitioner. 

Vi alle har prøvet at få lyst til snacks under en køretur, og heldigvis er tankstationer nemme at finde, og med tilhørende butikker ved tankstationerne, kan vi få vores lyster opfyldt. 

Hvis du er en, som prøver at holde dig væk fra konventionelle snacks som f.eks. chips, slik og chokolade, så har vi gode nyheder til dig

Artiklen fortsætter under billidet*

Officiel lanceringsbillede for Fiddle's nu kan købes i Circle K stationer.

Lyset for enden af corona-tunnelen kan, for os i hvert fald, siges at være muligheden for at få prøvet vores produkter af i Circle K’s butikker. Vores To-Go-produkter kan i dag findes hos 140 Circle K-butikker rundt omkring i Danmark, og da Circle K er Danmarks største kæde af tankstationer med tilhørende convenience-butikker, så satser vi på at samarbejdet vil blive en succes – men det må tiden vise. 

Du kan finde den nærmeste Circle K-butik, som forhandler vores produkter her.

Billede af en del af Fiddle's teamet Sinan, Caner og Oguzhan