fbpx

Begyndelsen på nogle helt nye smagsoplevelser

Af Furkan Kadir Yavuz

Starten af 2018 husker de fleste nok mest for EM i håndbold, hvor Danmark, efter en meget tæt kamp mod vores svenske naboer i semifinalen, endte på en fjerdeplads.
Det er dog ikke alle i Danmark som ser håndbold, og det gør vi heller ikke, så på daværende tidspunkt var vi hos Fiddle’s fuld i gang med at planlægge, hvordan vi kunne revolutionere det danske snackmarked.

Vi mente, at det var tid til forandring, og den forandring ville vi bringe.

Artiklen fortsætter under billidet*

De to klassekamerater fra gymnasiet Caner og Furkan stiftede Fiddle's sammen i 2018

Pipas er navnet på det første produkt, som vi havde i tankerne. På trods af at produktet ikke er til at finde i vores webshop den dag i dag, så har produktet været startskuddet på et helt nyt eventyr og en helt ny smagsoplevelse på det danske marked. 
Pipas var nemlig en lille pakke solsikkefrø, hvor meningen er at man skal kunne knække skallen og spise frøet – det er noget vi har fået inspiration fra under en studierejse til Sydfrankrig, og selvom vi via vores rødder har fået smags på solsikkefrø, så har vi ikke set dem i en praktisk ”to-go emballage”. 

 

Artiklen fortsætter under billidet*

Pipas - Solsikkefrøer med salt

 

Vores næste produkt dengang var Baba’s Mix, som bestod af cashewnødder og peanuts med sour cream & onion. Produktet har til den dag i dag fået en ny opskrift, nyt navn og, som alle vores andre produkter, ny emballage. Produktet blev taget godt imod på markedet og med sin praktiske størrelse, havde folk på farten mulighed for hurtigt at snuppe en pose.

Artiklen fortsætter under billidet*

Baba's MIX - Peanuts og cashewnødder med sour cream & onion

Det sidste, og dengang mest succesrige, produkt var Bora’s, som også har fået ny opskrift sidenhen. Bora’s har dengang været en kæmpe succes, og havde det ikke været for Bora’s, så havde vi hos Fiddle’s ikke været det sted, vi står i dag. I Danmark elsker vi brændte mandler, og vi fik også bevist, at vi elsker Bora’s, som består af ristede mandler med karamel. Under Distortion i 2018 delte vi smagsprøver ud til de festglade unge, og det var praktisk taget umuligt at finde en, som ikke brød sig om smagen.

Bora's - Ristede mandler med karamel