fbpx

SPIS OS
VI ER KLIMAPOSITIVE

De fleste ved at alt hvad vi mennesker foretager os sætter sit spor på klimaet hvilke kaldes et klimaaftryk, og klimaaftryk bliver målt i drivhusgassen CO2.
Specielt fødevarebranchen sætter et enormt aftryk på klimaet i forbindelse med blandt andet fremstilling og fragt, og det har vi besluttet os for at gøre noget ved.Med vores danske samarbejdspartner EatCO2 modvejer vi klimabelastningen i vores produkter ved at plante træer. Træerne absorberer CO2 fra atmosfæren, som nøje bliver målt og verificeret og derefter tilpasset.

PROJEKTET

Projektet bag klimakompensationen bygger på en metode der drejer sig om at undervise vise lokale landmænd i Syd – og Mellemamerika, i hvordan de øger deres indtægter ved at plante skov på underudnyttede områder af deres jord, hvilket de bliver honoreret for.

Landmændene bliver løbende betalt for deres medvirken, over en periode på 10 år, i forhold til skovens vækst resultater. Jo bedre træerne vokser, desto mere CO2 optager de, hvilket resulterer i større indtægter for landmanden.

VALIDERING

Organisationen Plan Vivo som er verdens ældste frivillige CO2 standard, validerer alle processer, for at sikre at træerne bliver plantet korrekt og at den relaterede CO2 absorbering sker i overensstemmelse med internationale retningslinjer for CO2 kompensation. 

 

KlimaPositiv BY CHOICE®

Fordi det ikke længere er nok at være neutral når det kommer til klimaet, overkompenserer vi ved at modveje minimum 110% klimabelastning i forhold til vores produkters faktiske CO2 indhold.

I praksis betyder det at jo mere der bliver spist, desto bedre er det for klimaet.

 
 

VELBEKOMME!